Holdpeak 6688C izolasyon meger

3.134,61 TL (Kdv Dahil)
%3,00
Havale İndirimli Fiyatı : 3.040,57 TL
321,56 TL den başlayan taksitlerle!!
Stok Kodu
:
AGHJRT25
*
*
*
*

Holdpeak HP 6688C İzolasyon Meger


Tam fonksiyonlu yüksek hassasiyet ve kolay kullanıma sahip gelişmiş elektro devre ile tasarlanarak üretilmiş toza nem’e dayanıklı dış ortamlarda güvenle kullanabileceğiniz bir üründür.Direnç, alternatif voltaj ölçebilir.transformatör, elektromotor, kablo, anahtar, cihaz, gibi her türlü veya elektrikli ekipman ve yalıtım malzemeleri için ölçümleme yapabilen mükemmel bir elektrik test metredir

 

 

Tam fonksiyonlu yüksek hassasiyet ve kolay kullanıma sahip gelişmiş elektro devre ile tasarlanarak üretilmiş toza nem’e dayanıklı dış ortamlarda güvenle kullanabileceğiniz bir üründür.

Çıkış test voltajı 100V / 250V / 500V / 1000V arasında değiştirilebilir


 


1  Adet Holdpeak HP 6688 İzolasyon Meger
1  Adet Kullanım kılavuzu

1  Adet Pil Şarj Cihazı (sadece HP-6688BR, HP-6688CR)


İzolasyon megerleri; metal ergitme, telekomünikasyon, üretim, petrol, savunma, elektrik, kimya, elektronik sektörlerinde elektrik ekipmanlarının ve güç hatlarının yanı sıra ölçüm ve onarım, elektrik tamiri ve ideal ölçüm aracı olarak bilimsel bir ölçüm sistemi disiplininde yaygın olarak  kullanılır.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Holdpeak 6688C izolasyon meger Holdpeak 6688C izolasyon meger ürününü en uygun fiyat ve taksit seçenekleriyle Elektrodepo.com'dan hızlı kargo avantajıyla satın alabilirsiniz. AGHJRT25
Holdpeak 6688C izolasyon meger

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.